Elite-erikoispatja – nuku yösi hyvin ja herää virkeänä!

Elite-erikoispatjassa yhdistyvät vuosien tutkimuksilla saavutettu tietotaito ja uuden teknologian materiaalit – se on suunniteltu takaamaan syvät ja levolliset yöunet, yö toisensa jälkeen. Patja tuntuu mukavalta, tukee kehoa optimaalisesti ja on juuri sopivan lämpöinen. Patjan innovatiivisen viskoelastaanisen pintamateriaalin ja joustojärjestelmän ansiosta se muotoutuu kehon mukaan.  Toisin kuin perinteiset patjat, jotka käytössä menettävät muotonsa ja löystyvät, Elite-erikoispatja säilyttää kimmoisuutensa ja muokkautuu aina nukkujan kehon mukaan joustaen ja tukien.

Kehon lämpötila vaihtelee unen aikana. Elite-erikoispatjan päällisessä on käytetty hyväksi nanoteknologiaa ja päällinen on teknistä 3D-kangasta. Moniulotteinen kangas hengittää, mutta myös pidättää ilmaa kankaan kuitujen väliin tasaten siten lämpötilavaihteluja ja luoden miellyttävän olon nukkujalle.

Korkealaatuiselle Elite-erikoispatjalle on myönnetty peräti 7 vuoden takuu valmistusvirheille, ja se täyttää kaikki eurooppalaiset laatuvaatimukset.

Koko: 80 cm x 200 cm.

Kun haluat kuulla lisää, jätä tähän yhteystietosi

tai soita ILMAISEKSI numeroon

0800 552 057

(ark. klo 9–17)!

Osasto: